…voor inspiratie, levenswijsheid en bezinning
08 jul

Bliss Your Body – Tweedaagse tantraworkshop voor stellen ‘Rising in Love’

DoorGastauteurs

In deze tweedaagse workshop voor (gelegenheids-)stellen kun je samen het tantrapad (verder) ontdekken. We doen aan dans en actief lichaamswerk om je seksuele levensenergie op te wekken, een mooie helend ritueel om het hart te openen en een aantal tantrameditaties waarin jullie energieën kunnen samensmelten. Daarnaast vormen fijne aanraking en massage onderdeel van het programma. Met elkaar creëren we een warme sfeer op een locatie heerlijk in het groen.
In deze workshop doe je de belangrijkste duo-meditaties met je partner, tenzij je er zelf voor kiest om een keer met een ander stel van partner te wisselen. Hoewel de focus zeker op ‘jullie samen’ zal liggen, vragen we je om je ook open te stellen voor contact met de andere deelnemers.

Doelgroep
Jonge stellen t/m 39 jaar, met tevens plek voor enkele 40-plussers. Enige ervaring met tantra is aan te bevelen. Hebben jullie dit niet maar willen jullie toch graag meedoen, neem dan even contact op: wendy@blissyourbody.nl. Omdat er geen seks plaatsvindt tijdens de workshop, kun je ook meedoen met een gelegenheidspartner. Uiteraard is het dan wel nodig dat je je met deze persoon op een dieper niveau wilt verbinden. De workshop staat open voor m/v, m/m en v/v stellen.

Data en tijden
Zaterdag 8 juli en zondag 9 juli 2017, van 9.30 – 17.30 uur

Kosten
Vroegboekprijs: 340 Euro per stel, bij aanmelding t/m 8 juni. Bij aanmelding na 8 juni zijn de kosten 370 Euro per stel.
De prijs is inclusief twee biologische lunches op zaterdag en zondag.

Aantal deelnemers
Minimaal 6 en maximaal 11 stellen.

Locatie
De Bronhoeve, een mooie, oude boerderij in Cothen (20-25 minuten van Utrecht) met veel groen.

Overnachtingsmogelijkheden
Als je verder weg woont en niet tussendoor naar huis wilt reizen, kun je op het grote terrein rond de boerderij in je eigen tentje overnachten. De kosten hiervan zijn 12,50 Euro per persoon.
Er zijn ook enkele bedden in meerpersoonskamers in de boerderij beschikbaar. De overnachtingskosten hiervan zijn 30 Euro per persoon of 22,50 Euro voor jongeren t/m 29 jaar.
De prijzen zijn exclusief 6 % btw maar inclusief gebruik van de keuken voor het avondeten en het ontbijt. Spullen voor deze maaltijden neem je dan zelf mee.

Begeleiding
Wendy & haar partner Remi + Pieter Berger

Aanmelding
Reserveer je plek door een aanbetaling in de ticketshop te doen.