…voor inspiratie, levenswijsheid en bezinning
07 jun

En nu?

DoorGastauteurs

Je bent afgestudeerd en hebt je eerste baan. Of je hebt een ander pad bewandeld.
De afgelopen jaren heb je ergens naar toegewerkt en een doel gehad. Ben je bezig op wat voor manier dan ook carriere te maken en draag je verantwoordelijkheden.

En dan zit je op je bank en krab je je achter je oren en denkt: ‘En nu? Is dit het? Is dit waar ik naartoe geleefd heb? Is dit mijn leven? Moet ik het hiermee doen? Is dit wat ik wil? Is dit wie ik ben?’

Tijdens deze meerdaagse staan we uitgebreid stil bij wat je op dit moment in je leven doet. Waar klopt het en waar twijfel je, waar stokt het en waar stroomt het. Wat heb je gecreeerd, met wat voor mensen omring je je. Ben je bezig met iets na te streven of met dat wat je inspireert en waar je van geniet?

Het in stilte met jezelf zijn vormt een belangrijk onderdeel van deze dagen.

We verblijven op een prachtige locatie, weg van snelwegen en andere drukte. Er is hierdoor maximale gelegenheid om werkelijk tot jezelf te komen.

 

Praktische informatie:

Data:
Vanaf woensdagavond 7 juni t/m vrijdagmiddag 9 juni 2017.

Kosten (incl. btw):

Trainingskosten:
Minimaal € 180,-,  maximaal € 330,- naar draagkracht.

Locatiekosten:
€ 175,- voor 2 overnachtingen, 2x ontbijt, 2x lunch en 1x avondeten. Als je in een tentje slaapt zijn de locatiekosten € 10,- lager.

Deelnemers:
Maximaal 12 personen.

Locatie:
De Bronhoeve, Cothen

Begeleiding:
Isabelle Schneider, Irma Schepers 

Aanmelden:
Via e-mail: 
info@betterbeme.nl
of bel 06 51 60 48 24 of
06 17394372

Reacties ex deelnemers:

Paul: “Het was spannend om zonder afleiding een periode in stilte door te brengen. Maar door me hieraan over te geven, kwam ik tot nieuwe inzichten over mezelf die me vandaag de dag nog steeds helpen. Het was fijn dat er ook veel begeleiding was zodat ik niet verdwaalde in mijn eigen bovenkamer.”

Onno: “In de stilte ontmoet je delen van jezelf die normaal gesproken te zacht spreken om goed te kunnen horen. En juist hier begint de magie van ontdekken. Alleen, maar toch samen, ga je op een kleine reis van verwondering, verbinding en heling. De weg kent een hoop hobbels die je dankzij de fijne omgeving en begeleiding leert nemen.”