…voor inspiratie, levenswijsheid en bezinning
28 mrt

Laat je kennen – Better Be Me

DoorGastauteurs

Vijf avonden voor jongvolwassenen van 17 tot 25 jaar

Stoer, stil, populair of afstandelijk… hoe je ook doet, vaak komt het voort uit het idee: Ik laat me niet kennen! Als ik vertel hoe ik me voel, wat ik heb meegemaakt, wat ik werkelijk denk… dat begrijpen ze niet en ze zullen me links laten liggen. Zo is vaak de gedachte en soms is dat ook de ervaring. Soms weet je niet wat er in jezelf omgaat.

Je voelt tijdens deze vijf avonden hoe fijn het is als je jezelf juist wel laat kennen. Je gaat meer voelen, je maakt contact en er ontstaat verbinding. Je gaat meer en meer jouw eigenheid ervaren. Ook zal blijken dat je veel meer gemeen hebt met anderen dan je denkt. Dat lucht op.

Tijdens deze avonden nodigen we je in alle vrijheid uit: laat je kennen…

Thema’s die aan bod komen:

  • Kennismaken met elkaar. Voorbij de eerste indruk en het masker dat je soms opzet.
  • Voelen, denken, doen. Gedachten hebben een krachtige invloed op je gevoelens en je manier van handelen. Onderzoek hoe dat bij jou in elkaar zit.
  • Onverwachte kanten van jou en de anderen. Je levenslust en energie helemaal voelen.
  • Op de drempel staan. Wat van jezelf laat je zien en bij wie laat jij je meer kennen? Wat kom je dan tegen van jezelf en wie of wat is hulp hierbij?
  • Verdiepen wat uit de voorgaande avonden naar voren is gekomen. Creatie maken van iets van jouw binnenwereld en afsluiting.

Dit traject wordt zowel in Utrecht als in Leiden gegeven.