…voor inspiratie, levenswijsheid en bezinning
14 jul

Trots op je stem Live Dag

DoorGastauteurs

Hoe jouw stem klinkt, bepaalt veel meer of mensen je horen en geloven, dan de woorden die je gebruikt! Zowel bij het spreken als bij het zingen. Maar hoe werkt dat? Hoe kun je meer halen uit je stem, zodat je krachtiger overkomt? Tijdens de Trots op je Stem Live dag, gaan we hiermee aan de slag. Je leert hoe adem, lichaam en stem met elkaar samen werken en gaat dit ook ervaren, door middel van oefeningen. Ervaring is niet nodig. Er is plek voor 24 deelnemers en voor mensen die een stapje verder willen gaan, zijn er 12 speciale plekken. 6 VIP plaatsen, waarbij je jouw eigen voorbereide tekst of lied ten gehore brengt. Hier gaan we dan 20 minuten mee aan de slag. Daarnaast nog 6 5-minutes-of-fame plekken voor de mensen die hun comfort zone willen treden en willen ervaren hoe het is om voor een publiek te spreken. Achteraf krijg je feedback op jouw optreden!

Programma Trots op je Stem Live Dag

Het programma van de Trots op je Stem Live Dag is ongeveer als volgt (volgorde hieronder willekeurig, het definitieve programma volgt begin juli).

  • kennismaken, koffie/thee/iets lekkers en gratis stem-goodiebag
  • gezamenlijke warming up stem, adem en lichaam
  • oefeningen met de stem  en de adem, ook in kleine groepjes
  • samen zingen
  • luisteren en kijken naar 6 five-minutes-of-fame sessies
  • 6 mini-masterclasses van de VIP-deelnemers verspreid over de dag
  • gezamenlijke gezonde lunch (gratis voor alle deelnemers)
  • gezamenlijke body-awareness sessie van Jolien, gericht op een vrijere, meer klinkende en meer ontspannen stem

Praktische Informatie Live Dag

De Trots op je Stem Live Dag is er voor iedereen die het leuk en spannend vindt om met de stem aan de slag te gaan en daar wat meer over te leren. Als voorbereiding zou je de filmpjes van de online mini-challenge (nog een keer) kunnen bekijken. De oefeningen van de Live Dag liggen in het verlengde hiervan.

Je kunt zelf kiezen of je als dagdeelnemer meedoet of een five-minutes-of-fame plek wil of zelfs een VIP-plaats. Op dit moment zijn er van alle drie de opties nog plaatsen beschikbaar.

Datum en tijd: vrijdag 14 juli 2017  van 10.00 – 17.00 uur
Locatie: De Bronhoeve, Cothen
Dagleiders: Monique van der Hoeven (zang en spreekstemcoach bij www.zingjeeigenwijs.nl) en Jolien Dalenberg (paardentrainer en lichaamsbewustzijncoach bij www.paardenfeest.com )
Aantal deelnemers: totaal maximaal 24 (waarvan 6 VIP deelnemers en 6 deelnemers aan 5-minutes-of-fame)
Tarieven Trots op je Stem Live dag:
– dagdeelnemer Trots op je Stem Live: € 89,– *) **)
– dagdeelnemer + 5 minutes of fame: € 99,– **)
– VIP dagdeelnemer + mini masterclass  € 120,– **)

*) Duo-korting: meld jij je aan samen met een vriend of vriendin, dan zijn de tarieven als volgt:
– dagdeelnemer 1: € 89,– , dagdeelnemer 2: € 59,–
(de aanmelder ontvangt in dit geval de totale factuur, die in één keer voldaan wordt, korting dus onderling te verrekenen).

**) EXTRA EARLY BIRD KORTING: 

Voor alle tarieven die hierboven genoemd worden geldt een extra early-bird korting van € 10,– als je je aanmeldt vóór donderdag 6 juli a.s. Vanaf donderdag 6 juli geldt het volledige tarief.

Alle tarieven zijn inclusief 21% BTW, gratis lunch en een leuke stem-goodiebag

Aanmelden Trots op je Stem Live Dag

Voel jij een “ja” bij deze superleuke en leerzame Trots op je Stem Live Dag? Meld je dan nu meteen aan door een mail te sturen aan: zingjeeigenwijs@gmail.com