…voor inspiratie, levenswijsheid en bezinning
07 jul

Vuurloop Passie en Overvloed

DoorGastauteurs

‘Passie en Overvloed’: voor velen een droom, die te mooi lijkt om waar te zijn. Als dat voor jou ook geldt, dan biedt deze avond een kans om dat anders te gaan ervaren. Niet alleen wil ik je uitnodigen om te durven dromen, ook kan de vuurloop je doen inzien, dat je wellicht meer in je mars hebt dan je ooit had durven dromen.

De avond zal deels binnen plaatsvinden, met onder andere begeleidde een begeleide visualisatie voor het ophelderen van je verlangen en een workshop pijlbreken. Dit is een prachtige voorbereiding op de vuurloop, waarbij de pijl symbool staat voor het doorbreken van je belemmeringen. Nadat je je angsten onder ogen hebt gezien, leer je hoe je kunt kiezen voor kracht. Met je ademhaling kun je deze aanwakkeren, waarna je de pijl met je keel kunt doorbreken.

Buiten maken we een mooi vuur, waar aan het eind van de avond een bed van gloeiende kolen wordt gemaakt. Wie zich geroepen voelt, zal daar vervolgens over heen lopen. Het wordt hoe dan ook een onvergetelijke en bekrachtigende ervaring!

PRAKTISCHE INFORMATIE:
* Datum: 07-07-2017, 19.00u
* Lokatie: De Bronhoeve ,Ossenwaard 14, 3945 PG Cothen
* Kosten: €75
* Rekeningnummer: NL89TRIO0254476481 t.n.v. MC de Ruiter
* Inschrijven kan via callistaderuiter@heelwel.nl

Je inschrijving is geldig na het overmaken ervan op rekeningnummer NL89TRIO0254476481, t.n.v. M.C de Ruiter. Graag storten ovv je naam en ´Vuurloop´.