…voor inspiratie, levenswijsheid en bezinning

Anatomie van de ziel 3e druk

AuteurCaroline Myss

Voortbouwend op oude wijsheid reikt Caroline Myss oorzaken aan van onze verborgen stress en geeft ze inzicht in de overtuigingen en levenshouding die ziekte kunnen veroorzaken.

Haar boek biedt diepgaand inzicht in het werken en genezen met energie aan de hand van de zeven centra – de chakra’s – van spirituele en fysieke oerkracht in het lichaam. Dit zijn ook de zeven stadia die we passeren op onze weg naar hoger bewustzijn en spirituele volwassenheid. Met dit model laat Caroline Myss zien hoe je je eigen latente intuïtieve vermogens kunt ontwikkelen terwijl je tegelijkertijd je persoonlijke kracht en spirituele groei cultiveert.

Caroline Myss is een internationaal bekende spreekster over onderwerpen als spiritualiteit en intuïtieve geneeskunde. Dit boek staat al vele jaren in de Amazon top-10 van boeken over intuïtie en healing.

1 beoordeling op: Anatomie van de ziel 3e druk

  1. Aukje van de Vorstenbosch

    Caroline Myss is je altijd nèt voor. Ze geeft met het grootste gemak woorden aan uiteenlopende menselijke eigenschappen en tegenstrijdigheden. Juist door het herkennen van onze innerlijke prioriteiten en beschermingsmechanismen die ons gedrag sturen, krijg je meer grip op je welzijn en gezondheid.

    Prachtig boek en heel bruikbaar! Fijn dat er nu een vertaling is van dit werk!

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *