…voor inspiratie, levenswijsheid en bezinning

Berichten over het hiernamaals van Billy – 3e druk

AuteurAnnie Kagan

Nadat Billy is overleden zoekt hij contact met zijn zus Annie. Die gelooft eerst niet wat haar overkomt, maar ze krijgt een reeks bewijzen dat het wel degelijk haar broer is. Hij geeft aan dat het zijn taak is om samen met haar een boek te schrijven over het hiernamaals. De inhoud van zijn berichten is verbluffend, geestverruimend, troostrijk en vervuld van een diepe liefde.
Dit ontroerende en verlichtende boek geeft nieuw zicht op ons leven na de dood en verandert je leven voorgoed!

Annie Kagan was in haar jonge jaren werkzaam als singer/songwriter en ze trad op als zangeres in cafés en clubs in New York. Na haar leven in de muziek legde ze zich toe op chiropractie en opende haar eigen praktijk in Manhattan. Het contact met haar overleden broer gaf weer een grote verandering in haar leven en ze keerde uiteindelijk terug in de muziekwereld.

3 beoordelingen op: Berichten over het hiernamaals van Billy – 3e druk

 1. Astrid

  Ik ben heel blij met het boek van Billy/Annie Kagan dat ik zaterdag heb aangeschaft. Ik heb het in 1 ruk uitgelezen. Wat een herkenbaarheid en wat een troost…. Ik heb als kind een paar dromen gehad waarin ik ervaringen had die Billy werkelijk precies zo omschrijft, zoals het zien van mijn hele leven op het moment dat ik overleden ben, in een film die in zijn geheel in één keer wordt uitgezonden. Soms treffen me ervaringen zomaar op de dag die ik herken in wat hij en Annie beschrijven. Het is echt een troost en opluchting om dat als het ware terug te lezen. Het ontroert me diep. Soms vraag ik me af wanneer ik sterk genoeg ben om te vertrouwen op mijn eigen ervaringen. Dit helpt wel. Fijn dat je het hebt uitgegeven. Dank je.

  geplaatst op 23-11-2015 door Astrid

 2. Felix Erkelens

  Een waargebeurd verhaal waarin de auteur beschrijft hoe haar ‘probleembroer’ Billy na zijn overlijden contact met haar legt. Billy praat met haar, laat haar zijn wereld zien en regelt synchroniciteiten en onverklaarbare gebeurtenissen om te bewijzen dat hij echt is. Hij vraagt zijn zus om alles wat hij doorgeeft op te schrijven. Moedig geschreven boek in een melodisch geheel. Annie beschrijft nauwkeurig Billy’s steeds dieper gaande ervaringen zoals bijvoorbeeld ‘het universum Worden’, ‘in zijn lichaam van licht glijden’ en door allerlei dimensies bewegen. De gebeurtenissen kunnen compleet ongeloofwaardig worden gevonden en lijken ver van de realiteit af te staan. Toch kan dit boek ook verhelderend werken. De onsterfelijkheid is voelbaar en eventuele angst voor de dood kan verdwijnen, zodat men naast een betere dood ook een beter leven kan hebben. Vernieuwend boek dat verder gaat dan vele andere. Met een voorwoord van Dr. Raymond Moody (filosoof, arts en schrijver van boeken over bijna-doodervaringen). Omslagillustratie: La Victoire van surrealistisch schilder Rene Magritte.
  Recensent: R. Spierts voor Bibliotheekdienst Biblion

 3. RIA TITIA

  Vanaf 11 jaar van verdrinkingdood gered,…1954 geboren al met bijnadood ervaring BDE. Geleefd
  Met in het in 2009 uitgekomen boek eindelossbewust zijn van pim van lommel en ontmoetingen , is dit boek een tweede glasheldere béschrijving en erkenning op mijn ervaring dat de lichaam sterft en de ziel blijft voorbestaan… Menige mensen naar de andere kant begeleid en gezien dat de dood niets anders is dan een bevrijding…. Van de ziel.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *