…voor inspiratie, levenswijsheid en bezinning

De Revolutie van het Hart – 2e druk

AuteurAnna Myrte Korteweg

Als je gehoor geeft aan wie je bent, kom je werkelijk tot leven. Je bestaan wordt moeiteloos, vrij en vol inspiratie. De Revolutie van het Hart wijst je de weg terug naar je goddelijke zelf. Op deze weg verandert de wereld ten goede met je mee.

In een jaar tijd schreef Anna Myrte Korteweg talloze boodschappen van Moeder Maria. Via haar wendt Maria zich tot de lezer. Maria’s woorden gaven Anna Myrte richting in een moeilijke periode en tegelijkertijd geven ze inzicht in de zin van het leven en het kruispunt waarop de wereld zich momenteel bevindt.

Op toegankelijke wijze geeft dit boek vernieuwende inzichten en krachtige wegwijzers voor een vrij leven. De Revolutie van het Hart biedt concrete handvaten bij belangrijke (levens)thema´s: de vervullende liefdesrelatie, de rol van de vrouw als wegbereider voor de nieuwe aarde, spiritualiteit zonder poeha, de macht van de heersende instituten, leven zonder schuld en het herkennen van God (oftewel ‘de liefde’) in jezelf en de ander. Steeds weer is er de mogelijkheid om op het moment dat je het leest gevoed en gekoesterd te worden door de woorden van de heilige moeder. De teksten zijn in die zin een poort naar een directe ervaring van verlichting.

Anna Myrte Korteweg studeerde culturele antropologie, bracht lange tijd in Afrika door en is moeder van vier kinderen. Haar eerste boek, Vrije Geboorte, beleeft de vierde druk. Zie voor meer informatie www.annamyrte.org

8 beoordelingen op: De Revolutie van het Hart – 2e druk

 1. Petra van der Schoot

  Mooi boek hoor!! Wauw!! Zuiver, helder en toegankelijk!! Ben er erg blij mee!

  geplaatst op 08-01-2016 door Petra van der Schoot

 2. Gaby Borchert

  De liefdevolle wijsheid van Jou en de MoederGodin raakt me. Vooral het gedeelte over de liefde vind ik erg inspirerend, omdat er zo veel verwarring bestaat over “vrije liefde”, mensen denken dat ze die vrijheid buiten zich moeten vinden in plaats van in de diepe verbinding met één persoon waaraan je helemaal toegewijd bent. Ik ervaar dit nu met mijn man, na een hoop verwarring hierover in mij.

  geplaatst op 08-01-2016 door Gaby Borchert

 3. Mirjam van Meurs

  Ieder hoofdstuk heeft een zo actueel thema en voedende tekst !
  Laat mensen die Maria-boodschappen “stoffig” of “uit de tijd” vinden dit boek vooral lezen!!!!

  geplaatst op 12-01-2016 door Mirjam van Meurs

 4. Sander Veenendaal

  Het boek kwam op mijn pad. Precies op het goede moment. Net als de teksten op het goede moment tot mij komen als ik het open sla. Vaak aan het eind van een meditatieklas die ik geef lees ik een paar zinnen voor. Juist als we al openstaan komen de teksten van Maria binnen. Maar ook als ik niet open sta dan verhelderen een paar zinnen de situatie. Concreet en daarmee bruikbaar in de oefening van open zijn. Maria, Anna en Felix (man in dit rijtje) bedankt voor het delen.

  geplaatst op 30-03-2016 door Sander Veenendaal

 5. Djouke van Aken

  Vorige week maakte iemand mij attent op je boek ‘De revolutie van het hart.’
  Ik ben het nog aan het lezen maar wil je laten weten dat ik enorm dankbaar ben dat je dit op papier hebt gezet. Ik word zo blij van de boodschap. Het komt op het juiste moment, alsof alles nu samen gaat vallen.

  Ik ben er van overtuigd dat er steeds meer mensen de boodschap zullen herkennen en ook gehoor gaan geven (of al doen) aan wie ze ten diepste zijn.

  Ik wens je een prachtige bezielde reis met het wezenlijke wat jij te brengen hebt.

  Hartelijke groet, Djouke van Aken

 6. Gidia Kap

  Lieve Anna Myrthe, ik wil je vanuit het dienst van mijn hart bedanken dat je gehoor hebt gegeven om de doorgevingen die Maria je gaf te delen en in de Revolutie van het hart uit te geven. Ik heb het boek bijna uit: het is zo puur, raak en vol liefde geschreven. Het helpt mij te herinneren wat werkelijk van mij wordt gevraagd. En vooral ook waar ik niets meer mee hoef. Zo bevrijdend, eenvoudig en soms kan ik er ook zo weer van weg zijn. Ik zal je boek zeker regelmatig cadeau gaan geven en aanraden en ik hoop van harte dat velen zich jullie woorden tot zich gaan nemen.

 7. Sylvia Smit

  Een geweldig boek. Alle thema’s raken me. Ik voel de zuiverheid en de waarheid en probeer hier iedere dag naar te handelen en te leven.

 8. Kitty Terpstra

  Ik heb heel veel boeken gelezen die zijn doorgegeven door Meesters van Wijsheid aan mediums. Elk van die boeken liet mij de Waarheid van het leven zien, de Waarheid achter de illusie van het aardse bestaan en de illusie van het ego, steeds weer vanuit een iets ander perspectief. Alle boeken die ik heb gelezen voegden iets waardevols toe. Zo ook dit boek. ‘De revolutie van het hart’ is meteen al een van mijn favoriete boeken, omdat het heel duidelijk verwoordt hoe je je Zelf kunt leren kennen, het Ware Zelf dat tegelijkertijd God is. Ongeveer 35 jaar geleden hoorde ik bij het ontwaken een vrouwenstem tegen mij zeggen: “Het allerbelangrijkste in jouw leven is misschien wel dat je jezelf leert kennen.” ‘De revolutie van het hart’ helpt mij daarbij. Het mooiste deel van dit boek vind ik hoe Maria beschrijft dat wij het eigenlijk niet zelf zijn die ‘doen’, maar dat God/de Ene door ons heen beweegt, dat de Ene het is die alles in ons doet en dat we geen spanning hoeven te hebben en alles aan de Ene over kunnen laten. Dit komt overeen met wat ik in andere boeken heb gelezen en daar wilde ik meer over weten. Die behoefte is nu bevredigd, hoewel ik in de toekomst meer boeken van deze auteur zou kopen als er nog meer boeken volgen omtrent deze thema’s. Ik kan iets met dit boek, het hele idee van ‘niets meer zelf doen’ is me nog duidelijker geworden. Als het leven een piramide was, dan legde dit boek voor mij de topsteen op de piramide. Misschien nog leuk om te vermelden: ik liep al een tijdje rond met een vraag, een voor mij heel belangrijke vraag over de zin van het leven. Ik sloeg ‘De revolutie van het hart’ open, nog voordat ik het gelezen had, en daar stond het antwoord: exact het antwoord dat ik nodig had en graag wilde. Ik was hier zo blij mee! Dit boek is volgens mij vooral een fijn geschenk voor mensen die bereid zijn naar zichzelf te kijken, weerstanden los te laten, die zich willen overgeven en die vrij willen zijn. Het spirituele pad lijkt misschien een moeilijk pad, omdat er veel spirituele kennis te verkrijgen is in boeken, lezingen, workshops etc., waardoor je misschien gaat denken dat je er veel voor moet doen om ‘te ontwaken’, maar Maria laat zien hoe simpel en eenvoudig een werkelijk spiritueel leven eigenlijk is, dat het niet om kennis maar om Liefde draait. En dat je dus ook niet per definitie veel kennis hoeft te verzamelen. Wat moet je doen om te ontwaken? Helemaal niets! Als je nieuwsgierig bent geworden, dan zou ik dit boek zeker kopen!

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *