…voor inspiratie, levenswijsheid en bezinning

Het wetende hart – 2e druk

AuteurKabir Helminsky

De mens staat op het snijpunt van twee werkelijkheden: de wereld van het materiële en de wereld van het spirituele. Het ‘wetende hart’ is de gewijde plaats waar deze twee dimensies geïntegreerd kunnen worden. Zo kan de persoonlijkheid zich verdiepen en transformeren en het hart zijn volle liefdesvermogen tot expressie brengen.

Soefi’s staan in een eeuwenlange mystieke traditie die meer de nadruk legt op vrije spirituele ontwikkeling dan op het volgen van de leer.

Kabir Helminsky is een van de meest vooraanstaande moderne vertegenwoordigers van het soefisme. Hij geeft in dit boek een heldere, diepgaande, eigentijdse en inspirerende beschrijving van het pad van de soefi.

Achter de sluier van uiterlijke verschijningsvormen
zegevieren genade en liefde
over alle hoedanigheden van het universum

1 beoordeling op: Het wetende hart – 2e druk

  1. UNPUTDOWNABLE

    Kabir Helminski laat zien dat het niet alleen Amerikanen zijn met een uitgebreide kennis van en ervaring in het soefisme. Hij is uitstekend thuis in de traditie van het pad en is tevens in staat om een en ander naar deze moderne tijd en voor mensen van deze tijd te vertalen. Een gelukwens aan de vertalers. De ketting van werken over het soefisme heeft er weer een nieuwe parel bij!

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *