…voor inspiratie, levenswijsheid en bezinning

Innerlijke leiding – 8e druk

AuteurHans Korteweg

Dit boek is een handleiding voor wie in contact wil komen met zijn innerlijke stem en deze wil volgen in de dagelijkse praktijk. Het toont een weg naar het centrale zelf en het geeft aan hoe dit geraadpleegd kan worden.

In Innerlijke leiding wordt een unieke verbinding gelegd tussen een aantal schijnbaar niet verwante onderwerpen: het systeem van de chakra’s (van oer-oude oosterse oorsprong), de vijf karakterstructuren (ontwikkeld door Wilhelm Reich en de bio-energetica) en de leer van de zeven stralen (bekend uit esoterische geschriften). De auteurs beschrijven deze systemen tot in de diepte en laten zien hoe ze met elkaar in verbinding staan. Dat maakt Innerlijke leiding tot een waardevol boek voor zowel de beginner, die niets van de materie weet, als degene die zich al uitvoerig heeft verdiept in een of meer van deze stelsels.

2 beoordelingen op: Innerlijke leiding – 8e druk

  1. Janneke Blijdorp

    Ik heb dit boek ruim 10 jaar geleden gekocht. In de tussenliggende jaren heb ik het verschillende keren gelezen. En elke keer ontdek ik weer nieuwe invalshoeken en diepten die me daarvoor niet opgevallen of niet bij gebleven waren. Het is een eindeloos mooi boek, een aanrader voor iedereen die zichzelf en het leven beter wil leren verstaan.

    geplaatst op 01-06-2007 door Janneke Blijdorp

  2. Wilma Post

    Dit boek is al vanaf de eerste dag in 1989 het handboek in onze Opleiding Life-Coach. Het biedt een buitengewoon platform om je van hieruit verder te verdiepen en een ideale basis voor cursussen.

    geplaatst op 12-02-2013 door Wilma Post

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *