…voor inspiratie, levenswijsheid en bezinning

Leeg en bevrijd 3e druk

AuteurHein Thijssen

Leeg en bevrijd is het verslag van een innerlijk proces waarin de auteur op 80-jarige leeftijd zijn religieus erfgoed en elk geloof in wereldbeschouwingen, maar ook zijn ondermijnende innerlijke dialoog kwijt raakt. Het resultaat is een geheeld mens, leeg van mentale ballast en volkomen bevrijd. Thijssen beschrijft een mystiek en areligieus proces dat universeel en tijdloos is en waar iedereen vroeg of laat in terecht kan komen.

De lezer wordt door diepe inzichten over de menselijke weg en de herkenning geholpen om tot bevrijding te komen.
Na een studie filosofie en theologie is Hein Thijssen werkzaam geweest als rooms-katholiek pastor in Canada. Daar heeft hij een studie oosterse filosofie en psychologie afgerond. In Nederland is hij werkzaam geweest als docent gedragswetenschappen.

Van Thijssen verscheen ook Onze oorspronkelijke staat 

 

2 beoordelingen op: Leeg en bevrijd 3e druk

  1. p. kox

    bij het lezen van dit boek raak je alle ballast kwijt.

  2. Marie-Louise Rijs (geverifieerde eigenaar)

    In deze tijd waarin de angst voor een toename aan opgelegde regels vanuit de ideologie van The great reset in mij strijd oproept, biedt Hein Thijssen me een ingang om me te verbinden met het natuurlijke in mij door mijn eigen structuur los te gaan laten.
    Ik besef dat ik geen invloed meer dien uit te oefenen op dat wat niet in overeenstemming is met de natuur, want deze energie zal zichzelf vernietigen. Wat een verhelderd en waardevol inzicht.
    De taal in het boek maakte dit proces binnen mijzelf heel toegankelijk.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *