…voor inspiratie, levenswijsheid en bezinning

Een vrouwelijk weg van vervulling – 2e druk

AuteurHanneke Korteweg-Frankhuisen

Hanneke Korteweg-Frankhuisen moedigt vrouwen en mannen aan een licht te zijn in hun bestaan. Zij belicht daarbij vooral de vrouwelijke weg van vervulling en bevrijding. Haar credo is dat de zeggingskracht van de vrouw zich juist dan openbaart wanneer zij uitgaat van en instaat voor haar diepste wensen. Zij weet deze weg helder, precies en inspirerend te beschrijven.

‘Toen begon het echte werk pas goed. Ontspannen jezelf zijn, dat is moeilijk. Ik wilde dat leren, maar in de praktijk was die wil lang niet altijd paraat. De neiging om keurend naar mezelf te kijken was een tweede natuur geworden. Toch drong gaandeweg tot me door hoe egoïstisch het is om zo met jezelf bezig te zijn, en hoe onaangenaam het is voor de ander. Ik begon de ander te zien als net zo iemand als ikzelf, met dezelfde gevoeligheden. Vriendelijk zijn werd belangrijk en echt contact werd de rode draad. Er kwamen steeds meer momenten van diepe gevoelens en intimiteit; het bestaan werd vrijer en lichter.’

Hanneke Korteweg-Frankhuisen heeft meer dan dertig jaar ervaring in therapeutische begeleiding, waarbij zij mensen helpt in de dagelijkse praktijk van hun essentie uit te gaan. Zijn schreef Geest en Drift (6e druk) en is co-auteur van Innerlijke leiding (7e druk) en De grote Sprong (6e druk)

4 reviews op: Een vrouwelijk weg van vervulling – 2e druk

Een beoordeling toevoegen