…voor inspiratie, levenswijsheid en bezinning

Het zit in de familie – 2e druk

AuteurSandra Konrad

We zijn allen gevormd door onze familie. De gevolgen van geheimen, verslavingen, conflicten en traumatische gebeurtenissen binnen de familie, lopen vaak als een rode draad door verschillende generaties heen.
We dragen onze familie in onze herinneringen en genen mee, alsmede de overgedragen moraal, de verwachtingspatronen en culturele imprint.
Wanneer je je van de psychische belasting en emotionele erfenis van je familie bewust wordt, kun je besluiten je er niet meer door te laten leiden.

Het zit in de familie is een bevrijdend boek dat tot grote hulp strekt bij het voorkomen of oplossen van veel psychisch leed.

Wij worden niet alleen in onze familie geboren, maar ook in de geschiedenis van onze familie, die ons ondersteunt en voedt, maar ons in veel gevallen ook kan verlammen.
Monica McGoldrick, internationaal vermaard familietherapeute.

Sandra Konrad is psychologe en relatie- en familietherapeute. Ze heeft meerdere boeken op haar naam staan en ze spreekt regelmatig voor de Duitse televisie over psychologische onderwerpen.

2 beoordelingen op: Het zit in de familie – 2e druk

 1. Anton Belgium

  Bert Hellinger, Familieopstellingen, systemen, ….. intrigeren mij enorm en het geeft zoveel inzichten in ons allemaal. Wie we zij, hoe we zijn, waarom we iets in ons meedragen en waar het eventueel vandaan komt,…
  Hoe iets ontstaat in een (familie)systeem, de bewuste, en onbewuste, aanwezige dynamieken, overleveringen, …. het fantastisch om hier mee bezig te zijn.
  Dit boek gaat iets verder …. “Het zit in de familie” is een heel goed boek dat eigenlijk iedereen zou moeten lezen.
  Het geeft zo enorm veel mogelijke openingen …. als je er open voor staat.
  Ik weet zeker dat als wie dan ook dit boek leest de meesten wel heel herkenbare situaties zal zien

 2. MYvAn

  Voor iedereen leesbaar en goed overzichtelijk. Interessante informatie. Een aanrader voor iedereen die meer wil weten over psychische erfenis van familie.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *