…voor inspiratie, levenswijsheid en bezinning
02 dec

Weekendretraite voor paren

DoorFelix Erkelens

We nodigen je met je geliefde uit voor een tweedaagse waarin jullie de tijd en ruimte krijgen om je in vrijheid op elkaar te kunnen richten. Het weekend kent geen vast programma, we werken vanuit wat zich wil manifesteren. Vanuit ontspanning komen vanzelf die zaken aan de orde die aan het licht willen komen.

Wij bieden ruimte, het raamwerk, gerichte opdrachten, lichaamswerk als beginpunt van vrij wording, procesbegeleiding, speelsheid, muziek, openheid en liefdevolle aandacht.

Onze inzet is dat jullie weer frisheid ervaren in jullie relatie, dat het vuurtje brandt en dat eventuele stagnaties zijn opgelost.

Begeleiding:

Felix Erkelens (1952), getrouwd, vader van drie kinderen. Ik ben werkzaam als ondersteuner van mensen met levensvragen en van echtparen die meer zicht op hun relatie willen krijgen (zie http://www.felixerkelens.nl/relatiebegeleiding/ ). Daarnaast ben ik uitgever van uitgeverij Juwelenschip (zie https://juwelenschip.nl/ ). Samen met mijn vrouw geven we vorm aan het centrum de Bronhoeve (zie https://www.bronhoeve.com/ )

Bente Erkelens (1994), studente Tantric Inner Grounding Therapist aan het Soul Institute. Daarnaast is ze onderdeel van het begeleidingsteam van Bliss Your Body. Bente wordt regelmatig als assistente meegevraagd, zo ook bij deze retraite. Zij zal op het palet van deze dagen een ‘light touch of tantra’ aanbrengen.

Datum: zaterdag en zondag 2 en 3 december
Plaats: De Bronhoeve, Cothen
Start: 10 uur (inloop 9.30 uur) tot 16 uur zondagmiddag
Kosten begeleiding: € 150 per paar excl. 6% btw
Kosten overnachting en catering (vegetarisch) € 125,- per paar excl. 6% btw
Het maximaal aantal paren is 6, het minimum 4.
Inlichtingen en inschrijving: Felix Erkelens ferkelens@wxs.nl of mobiel 0611004254