…voor inspiratie, levenswijsheid en bezinning
14 apr

Zoek je een oplossing voor je verslaving?

DoorFelix Erkelens

Ontslavingsproject

Ben je op zoek naar ondersteuning in het stoppen met je verslaving?

Heb je al langer de wens om het gevoel van vernauwing in te ruilen voor een frisse open kijk op je verlangens?

Vraag je je vaak af wat je verborgen houdt onder je verslaving?

Wil je af van je verslaving zodat je eindelijk ruimte vindt om werkelijk te kunnen doen wat je het liefst doet?

Het ont-slaven gaat over geen slaaf meer zijn van zaken als alcohol, roken, tv kijken, zwarte gedachten, kopen, seks, gokken of eten. Je verlangt ernaar om een einde te maken aan de dingen waaraan je dwangmatig bent gehecht en waarvan je tegelijkertijd weet dat ze je belemmeren om te doen wat je het liefste doet.

Maar waarom zou je willen afzien van een gewoonte die je zoveel plezier verschaft? Van gedrag dat je een kick geeft? Van vergetelheid? Van het gevoel dat jij de macht hebt en controle?
Omdat er iets is waar jij meer van houdt. Bijvoorbeeld dat jij je leven voluit en vanuit vrijheid wilt kunnen leven. Of omdat je diep in je hart weet dat hetgeen je doet niet alleen schadelijk is voor jezelf, maar ook voor de mensen om je heen. Omdat je hebt gemerkt dat je in de liefde en in je werk net dat laatste, dat wat jou bijzonder maakt, niet kunt inbrengen omdat je aan iets vast zit.

In jouw proces van ontslaven willen we je de hand reiken. Wij zien ontslaven niet alleen als een persoonlijk doel. Vrij worden van verslavingen doe je niet alleen voor jezelf, maar ook om jouw bijdrage te kunnen leveren aan iets dat uitstijgt boven je eigenbelang.

Voor meer informatie zie www.ontslaving.nl