…voor inspiratie, levenswijsheid en bezinning

Scheppend leven Epub

AuteurHans Andeweg

Hans Andeweg werd in 1994 door Michael Gorbatsjov, voormalig president van Rusland, uitgenodigd om het Russische Nisnesvirsky Reservaat te vitaliseren. Drie jaar werd aan het project gewerkt met verbluffend resultaat. Het bijzondere was dat de behandeling op afstand plaatsvond. Sindsdien leert Hans Andeweg mensen met deze methode natuurgebieden en bedrijven gezond te maken.

Om duurzaam op deze manier te kunnen werken, is een aantal basisprincipes essentieel. Een daarvan is dat alles energie is en dat alles met alles is verbonden. Maar wat betekent dat voor ons dagelijks leven, onze verbinding met onze medemens, ons werk en de aarde als geheel?

Scheppend Leven geeft antwoorden op deze vragen en neemt ons mee op een zoektocht naar spirituele wetmatigheden, die helpen in overeenstemming met onze ware natuur en onze planeet te leven. Scheppend Leven is revolutionair, omdat het (kwantum)wetenschap met universele spirituele wetmatigheden verbindt én praktische handvatten aanreikt om dit dagelijks toe te passen. Scheppend Leven beschrijft de grondbeginselen van energetisch beheer. Deze tonen de samenhang tussen energie, informatie, tijd, ruimte, liefde en bewustzijn. Met deze principes kan iedereen het geheel dat hij onder zijn hoede heeft energetisch opladen en richting geven. Scheppend Leven is voor beheerders, managers en leiders op kleine en grote schaal. Een boek voor ieder die het belang onderkent van zorg voor zijn omgeving en het leven op alle niveaus.

Hans Andeweg
Ir. Hans Andeweg schreef eerder In resonantie met de natuur waarmee hij de basis legde voor de ECOintention. Met deze energetische methode wordt de vitaliteit van natuurgebieden en bedrijven op afstand verbeterd. Het door Rijk Bols en Hans Andeweg opgerichte Centrum voor ECOintention verzorgt een vierjarige beroepsopleiding en vitaliseert jaarlijks meer dan tweehonderd projecten in Nederland en daarbuiten.

0 beoordelingen op: Scheppend leven Epub

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Scheppend leven Epub” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *