…voor inspiratie, levenswijsheid en bezinning

8 dingen die mijn “bad-boy” broer mij geleerd heeft over de dood.

“Toen mijn broer Billy me, drie weken nadat hij gestorven was, wakker maakte met een beschrijving van wat er met hem gebeurde in het hiernamaals, dacht ik dat ik een beetje gek geworden was. Hoe kon mijn “bad-boy” broer, die een tragische dood stierf, die zijn hele leven lang problemen had met verslavingen, die niet het leven leidde wat de meeste mensen zouden omschrijven als ‘succesvol’, hoe kon hij de geheimen over het grootste mysterie in het leven onthullen vanuit een andere dimensie? Maar, naar mate de tijd verstreek, veranderde mijn scepticisme in verwondering, toen Billy mij alles leerde over de dood.”

8 dingen die mijn “bad-boy” broer mij geleerd heeft over de dood:

  1. Het eerste wat gebeurt is gelukzaligheid. Zodra je sterft, word je uit je lichaam gezogen en kom je in een kamer van genezing. De lichten in deze kamer wissen alle leed die je tijdens je leven hebt ervaren, zowel fysiek, mentaal als emotioneel. Dat wil zeggen dat, in minder dan een nanoseconde, al je pijn weg is.
  1.  Je zult je nog steeds voelen als jezelf. Ook al heb je nu geen lichaam meer, je voelt je nog steeds een individu. Egenlijk voel je je nog meer jezelf dan toen je nog in leven was. Op aarde hebben anderen zo veel invloed op je, dat je op een bepaalde manier niet helemaal jezelf kunt zijn.
  1. Licht heeft een persoonlijkheid. In het hiernamaals hebben lichtstralen kwaliteiten, als wijsheid, vriendelijkheid, compassie en intelligentie. Dit licht maakt zichtbaar wat op aarde niet zichtbaar is; de Goddelijke natuur van alles.
  1. Zonde en straf is een menselijk concept. Er wordt een heleboel gespeculeerd op aarde over wat ons misschien te wachten staat na de dood. Het maken van fouten tijdens je leven hoort er nou eenmaal bij als mens op aarde. Als de voorwaarde voor een zogenaamde hemel perfectie zou zijn, zou niemand daar uiteindelijk komen.
  1. Je leven op aarde is geen straf. Natuurlijk, er is pijn in het leven, maar niet omdat je dat verdiend zou hebben. Pijn is onderdeel van de menselijke ervaring, net zo natuurlijk als ademen, gezichtsvermogen of het bloed dat door je aderen stroomt.
  1. Na je dood is er geen “dag des oordeels”. Wanneer je terug kijkt op je leven zie je paden die je genomen hebt en welke niet. Je ziet waar je goed in was en dingen die je beter had kunnen doen, maar je hebt hier geen oordeel over. En ook al lijkt het leven op dit moment niet altijd zinvol, na je dood zul je inzien dat je een geweldig leven had, inclusief de moeilijke momenten.
  1. Je bent tevreden met de hoe je eruit ziet. Je bent niet ontevreden over je uiterlijk. Je bent pretentieloos en het maakt niet uit hoe je eruit ziet. Je straalt gewoon, dat gaat moeiteloos.
  1. Echte liefde is niet hetzelfde als “aardse liefde”. Je bent niet geliefd om wat je doet, hoe je eruit ziet, hoe belangrijk je bent of hoeveel geld je verdiend. Het is niet van “gisteren hield ik van je, maar vandaag niet meer”. Liefde is echt onvoorwaardelijk. Het meest belangrijke van alles is  dat, in het hiernamaals, perfecte compassie is. Hoe je ook geleefd hebt, je bent geliefd.

Over Annie Kagan:
Toen ze zestien jaar was, tekende Annie Kagan een contract bij Columbia Records. Na 10 jaar als zangeres opgetreden te hebben in diverse clubs in New York, is Annie terug gegaan naar school om een universitaire studie chiropractie te volgen. Daarna heeft ze eigen praktijk opgericht in Manhattan. Na een toevallige ontmoeting met een oosterse spirituele leraar, begon ze intensief te mediteren waardoor ze uiteindelijk heeft besloten om haar carriere als arts te stoppen en weg te gaan van haar hectische leven, op zoek naar rust. Ze verhuisde naar een klein huisje aan de baai in het puntje van Long Island en begon weer liedjes te schrijven, samen met de Grammy en Emmy award-winnende producer Brian Keane. Toen haar broer Billy onverwachts stierf en tegen haar begon te spreken vanuit het hiernamaals, nam haar toekomst een verrassende wending. Ze nam haar gesprekken met Billy vanuit het hiernamaals op en publiceerde deze in haar debuut boek “Berichten uit het hiernamaals van Billy”

Klik op de cover voor meer informatie over het boek of als je het wilt bestellen:

Vertaling www.nieuwetijdskind.com

Ook al lijkt het leven op dit moment niet altijd zinvol, na je dood zul je inzien dat je een geweldig leven had, inclusief de moeilijke momenten.

Over de auteur

Annie Kagan

› Lees meer over Annie

Plaats een reactie